Apteekkipalvelut

Kela-korvaus

Asiakkaalla on mahdollisuus saada lääkkeistä, perusvoiteista ja kliinisistä ravintovalmisteista Kela-korvaus suoraan apteekista. Korvauksen edellytyksenä on Lääkkeiden hintalautakunnan myöntämä hyväksyntä valmisteen korvattavuudesta. Oman lääkkeen hinnan ja korvattavuuden voi tarkistaa Kelan kotisivuilla lääkehaku-toiminnossa.

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ongelmajätettä ja ne on hyvä tuoda apteekkiin hävitettäväksi. Lääkkeet voidaan poistaa alkuperäispakkauksistaan ja pakata läpinäkyvään muovipussiin. Joditabletit, elohopeakuumemittarit, ruiskut ja neulat tulee palauttaa erikseen pakattuina.

Reseptien uusinta

Voimme tehdä puolestasi sähköisen reseptin uusintapyynnön suoraan lääkärille. Mikäli haluat, saat tekstiviestitse tiedon, kun lääkäri on uusinut lääkemääräyksesi. Veloitamme reseptin uusimispyynnön tekemisestä kahden euron palvelumaksun.

Itsehoito

Apteekissamme on kattava valikoima itsehoitolääkkeitä lievien ja tilapäisten oireiden hoitoon. Farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa mielellään sopivan tuotteen valinnassa ja oikeassa käytössä. Itsehoitolääkkeiden lisäksi valikoimastamma löytyy luontaistuotteita ja ravintolisiä sekä erilaisia apuvälineitä sairauden ja terveyden hoitoon. Monipuoliseen kosmetiikkavalikoimaamme voit tustua Apteekkikosmetiikka-välilehdellä.