Apteekkikosmetiikka

Favora

Favora-tuotteet sopivat koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.  ”Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista.” Favora-tuotteet sisältävät hellävaraista, mutta tehokkaasti hoitavaa elinvoimaa. Tuotteet sopivat herkällekin iholle. 

Sebamed

Sebamed-ihonhoitosarjan tuotteet on kehitetty ihotautilääkärien valvonnassa. Sebamed-tuotteiden pH on 5,5, joka on terveen ihon pH. Sebamed-sarjasta löytyvät tuotteet sekä ihon puhdistukseen että kosteutukseen.

Vichy

”Vichy brändin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi.” Vichy-tuotteiden lähdevesi on peräisin Ranskan Vichyn kaupungista Lucas-lähteen vedestä. Vesi on poikkeuksellisen mineraalipitoista ja se on 100% luonnon raaka-aine. Vichy Thermal Spa- lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Sen tehokkuus on todistettu kliinisin testein. Vichy laboratoriot ovat kehittäneet Vichy Thermal Spa -lähdevettä sisältäviä ihonhoito- ja hygieniatuotteita ylläpitääkseen, säilyttääkseen ja vahvistaakseen ihon terveyttä.

ACO

”ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita.” ACO tuotteet sisältävät vain muutamia tarkoin valittuja raaka-aineita, joilla jokaisella on tietty tehtävä tuotteessa, eivätkä ne sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteet on kehitetty pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO sarjasta löytyy tuotteet erilaisille ihotyypeille ja moniin erilaisiin tarpeisiin. Ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen käytettävät tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia.  

Detria Arbutin

Detria Arbutin –sarjan tuotteiden tehoaineet  ovat lappilainen mustikka ja sianpuolukka. Mustikka sisältää polyfenolisia yhdisteitä ja sianpuolukka arbutiinia. Näiden vaikuttavien aineiden avulla tuotteet hillitsevät liikapigmentin muodostumista, vahvistavat ja suojaavat ihoa, rauhoittavat ihon punotusta, silottavat ihoa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Tuotesarja sisältää myös iholta ryppyjä vähentävää hyaluronihappoa.